HR-documenten

Overeenkomsten, regelingen en contracten; ze zijn het fundament van je organisatie. Je moet erop kunnen bouwen. Onze specialisten zorgen voor glasheldere documenten. Van het contract voor een nieuwe medewerker tot de vaststellingsovereenkomst met een collega die niet optimaal functioneert of de fietsregeling voor al je medewerkers. Razendsnel, altijd op maat en natuurlijk juridisch betrouwbaar.

HR-diensten

Subsidies aanvragen, met het UWV corresponderen over een uitkering, bezwaar maken tegen een onjuiste heffing; het vraagt om uiterste precisie. Je moet op tijd de juiste stappen zetten, precies de goede formulieren gebruiken en elk woord wegen. Zullen we dat van je overnemen? Zo weet je zeker dat het professioneel gebeurt én kun jij je focussen op wat je energie geeft.

HR-advies

Wat betekent een nieuwe cao voor mijn bedrijf? Zijn er mogelijkheden om mijn werkgeverslasten te verlagen? Hoe zet ik een gesprekscyclus op voor al mijn medewerkers? Waar moet ik aan denken als ik een nieuwe medewerker een auto van de zaak toezeg? Als ondernemer komen er met enige regelmaat HR-vraagstukken op je bureau. Fiscaris staat naast je. Met doordacht én hands-on advies helpen we je om slimme keuzes te maken!

HR-processen

Ondernemen is vooruitkijken. Hoe kan het beter, sneller en slimmer? Daar helpen wij je graag bij op HR-gebied. We ondersteunen je bijvoorbeeld bij het digitaliseren van verlofaanvragen, de urenregistratie of declaraties van medewerkers. Ook kunnen we je helpen met het inrichten van gebruiksvriendelijke sjablonen, het inregelen van digitaal ondertekenen of het optimaliseren van je salarisverwerking. Of we zorgen voor meer inzicht met HR-rapportages en slimme koppelingen tussen apps en systemen die je gebruikt. Bekijk hier onze animatie.

 

Samenwerken loont

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Samen met jou de arbeidsvoorwaarden opstellen.