Met Hr-advies ondersteun je jouw klanten flexibel en professioneel, zonder dat je zelf een hr-medewerker in dienst hoeft te nemen. In plaats daarvan beschik je over een compleet extern hr-team, met ervaren specialisten op het gebied van verzuim & reintegratie, beoordelen & belonen en juridische hr-vraagstukken.

Lekker flexibel en altijd up-to-date

Onze hr-ondersteuning is on demand. Heb je een maand geen hr-vragen? Dan maak je ook geen kosten. Stroomt de mailbox ineens vol met vraagstukken, dan kun je je klanten nog steeds snel helpen. Wet- en regelgeving? Kennen we van binnenuit. Vakontwikkelingen? Volgen we op de voet. Zo borgen we dag in dag uit de kwaliteit én continuïteit van jouw dienstverlening.

 

Snelle antwoorden

Schakel flexibel met onze helpdesk over loongerelateerde hr-vragen waar je zelf het antwoord niet op heeft. We delen onze expertise, waarna je zelf jouw klant kunt voorzien van een passende oplossing.

Werk uit handen

Van pro-forma berekeningen tot arbeidsovereenkomsten; we maken ze razendsnel voor jouw klanten. Ook nemen we moeiteloos de administratieve afhandeling van verzuimtrajecten over.

Samen verbeteren

We helpen jouw klanten graag om de volgende stap op hr-gebied te zetten, bijvoorbeeld door dossiers te digitaliseren of mee te denken over een toekomstbestendig beloningsbeleid.

Samenwerken loont

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Samen met jou de arbeidsvoorwaarden opstellen.