Natuurlijk kun je zelf iemand in dienst nemen. Maar hoe borg je dan de continuïteit en kwaliteit, maand na maand? Hoe blijft je medewerker op de hoogte van fiscale ontwikkelingen en nieuwe wet- of regelgeving? Wie beantwoordt vragen die de verloning overstijgen? Hoe garandeer je professionaliteit?

Er is een oplossing die eenvoudiger is en jou méér brengt. Samenwerken. Samenwerken met een team van specialisten die niets liever doen dan jou van dienst zijn. Mensen die graag hun kennis en oplossingen met jouw administratie- of accountantskantoor delen. Dat zijn wij, van Fiscaris.

Weten hoe de vork in de steel zit bij vragen over pensioenpremies.

Natuurlijk, we voeren verloningsprocessen uit met de snelheid en efficiency van een machine. Maar we zijn vooral mensen. We houden van het contact met jou. Van je vragen, de cases die je ons voorlegt, de vraagstukken die je deelt, de keuzes die je wil toetsen. Om maar te zwijgen van de zaken die wij bij jóúw aankaarten.

We genieten daarvan, omdat we weten dat onze expertise jouw werk een beetje beter maakt. Zo zijn we van betekenis voor jouw kantoor, voor je klanten én hun medewerkers. Je ervaart het elke maand. Fiscaris. Samenwerken loont.

Ideaal

Weten hoe de vork in de steel zit bij vragen over pensioenpremies.

Backoffice

HR-advies

Team Carine

Team Peter

Team Willem

SAMENWERKEN LOONT

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Even snel laten uitrekenen wat die nieuwe medewerker gaat kosten.