Dan biedt Uitbesteding het gemak en de kwaliteit die je zoekt. Onze salarisprofessionals nemen achter de schermen een deel van jouw werk of de gehele salarisadministratie over. Ze verzorgen jouw verloningsprocessen met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Je gebruikt hun brein om de meest complexe salarisvraagstukken van jouw klanten op te lossen. En ze komen zélf met kansen die je klanten geld opleveren of de tevredenheid van hun medewerkers vergroten.

Altijd inzicht in wat we voor je doen

We snappen dat uitbesteden spannend kan zijn. Zeker in het begin. Daarom kun je altijd online over onze schouder meekijken in de salarisadministratie. Zo weet je niet alleen precies wat we voor jouw klanten doen of welke vragen ze stellen. Je ziet het ook als een sleutelmedewerker uit dienst gaat, of het team groeit of als er andere ontwikkelingen zijn die vragen om jouw advies.

Behoud de relatie met jouw klant

Wil je liever zelf het contact met de klant houden? Geen probleem. Al zien we dat veel accountants- en administratiekantoren al snel ook dat contact aan ons overlaten. Omdat ze zien dat relaties voor ons net zo belangrijk zijn als voor jou. En jouw klanten gewoon jouw klanten blijven.

Overstappen met garanties

Natuurlijk zorgen we voor een zachte landing als je kiest voor Uitbesteding. We inventariseren jouw salarisadministratie en processen grondig. Een gedetailleerd migratieplan zorgt dat je precies weet waar je aan toe bent. We doen uitgebreide controles voordat we jouw salarisadministratie omzetten naar ons systeem. En we informeren in overleg jouw klanten en maken ze wegwijs in onze online salarisomgeving.

 

Verzekerd van kennis

1456 pagina’s. Zo dik is het wetboek arbeid & beloning. Hij ligt op het nachtkastje bij onze salarispro’s. We kennen de uitzondering op de uitzondering. En hebben ook bijvoorbeeld de juridische of hrm-expertise in huis voor vragen die de verloning overstijgen.

Persoonlijke aanpak

Jouw kantoor krijgt een eigen salaristeam, met een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Iemand die jouw organisatie én jouw klanten kent. Dat schakelt snel en makkelijk. Hebben wij rechtstreeks contact met jouw klanten? Dan hanteren we dezelfde persoonlijke werkwijze.

Continuïteit geborgd

Met meer dan 20 ervaren salarisprofessionals weet je zeker dat de loonadministratie van jouw klanten op orde blijft. En mocht je ooit weg willen? Dan haal je met een druk op de knop jouw salarisadministratie terug. Op dezelfde, efficiënte manier waarmee je alle bewijsstukken voor de jaarrekening uit ons systeem tovert.

SAMENWERKEN LOONT

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Even snel laten uitrekenen wat die nieuwe medewerker gaat kosten.