Fiscaris is een samenwerking gestart met Tigris.

Goed nieuws! Regelmatig krijgt Fiscaris -onderdeel van de Fiscount Adviesgroep- van kantoren de vraag of de verloning kan worden uitgevoerd voor uitzendondernemingen of detacheerders. Door samenwerking met Tigris, dat voor de verloning gebruik maakt van Nmbrs, is dit nu een mogelijkheid.

Over Tigris

Tigris is een jonge, ambitieuze organisatie die u door slimme automatisering direct helpt aan meer efficiëntie en mogelijkheden, én succes in de toekomst. Daarmee onderscheiden ze zich van andere aanbieders van uitzendsoftware en maken ze hun slogan ook echt waar. Tigris: Moving you beyond matching.

Dienstverlening

Fiscaris richt zich op de MKB uitzenders en detacheerders, die onze consultants tegen een aantrekkelijk tarief met een standaard inrichting kunnen onboarden. Voor het MKB ligt de focus met name op de midoffice en backoffice. De verloning kan zelfstandig worden verwerkt, of door de salarisadministrateurs van Fiscaris uit handen worden genomen. Onze adviseurs ondersteunen u graag in uw vragen over cao’s en wet- en regelgeving.

Is uw interesse gewekt? Graag komen we bij u langs om u een demo te geven en de mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Demo Tigris

Vraag hier uw demo aan.

Naam(Vereist)
Eventuele opmerkingen kunt u hieronder achterlaten.

SAMENWERKEN LOONT

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Even snel laten uitrekenen wat die nieuwe medewerker gaat kosten.