Kantoornieuws

Inrichten salarissoftware is een specialisme

Inrichten salarissoftware is een specialisme

Je blijft het liefst zelf de salarisadministratie uitvoeren, maar wel graag met een beetje back-up. En overstappen naar nieuwe salarissoftware doe je ook niet zomaar. Dan wil je goed voorbereid zijn zodat je klant er zo weinig mogelijk mee belast wordt. Tegelijk wil je ook de efficiencyslag maken die je voor ogen hebt. Kortom, als je gaat overstappen, werk je graag samen met ervaren professionals.

Overstappen met garanties

Bij Fiscaris combineren we kennis en ervaring met flexibiliteit en zekerheid. Met een gedetailleerd migratieplan zorgen we dat je precies weet waar je aan toe bent. We trainen de salarisadministrateurs persoonlijk zodat we direct kunnen aansluiten bij je klantwensen. En niet onbelangrijk: je werkt samen met een professioneel team van ervaren salarisadministrateurs en HR-adviseurs. Zij denken met je mee over de inrichting, hoe je efficiënt kunt werken en hoe je meer voor je klant kunt betekenen. Als bonus kun je dan ook probleemloos de salarisadministratie van groeiende klanten blijven doen of grote werkgevers binnenhalen, in de wetenschap dat het team van Fiscaris achter je staat.

Eigen helpdesk

Mooi verhaal misschien. Maar kan ik dan wel gewoon bellen met de helpdesk? Bij Fiscaris wel. We hebben ervaren salarisadministrateurs op de helpdesk zitten die je niet alleen helpen met technische vragen. Ook salarisinhoudelijke vragen kun je er even kwijt. Zo werk je samen met een team van salarisadministrateurs. Immers, samenwerken loont.

Continuïteit

Wat is nu de toegevoegde waarde van samenwerken met Fiscaris? Dat is niet alleen je collega-salarisadministrateur op afstand. Maar ook je back-up. Wordt je ziek, of ben je in blijde verwachting? Omdat je samenwerkt op het salarisplatform van Fiscaris, kunnen we zonder problemen de salarisverwerking overnemen. Maar het is ook het technische beheer van de applicatie. Daar wil je niet teveel tijd mee kwijt zijn. En dat doet Fiscaris voor je.

Zo zijn we van betekenis voor administratie- en accountantskantoor, voor hun klanten én hun medewerkers. Je ervaart het elke maand. Fiscaris. Samenwerken loont.

Meer weten? Kijk rustig verder op onze website of neem contact op met René Pater, 0318 – 55 95 29.

SAMENWERKEN LOONT

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Even snel laten uitrekenen wat die nieuwe medewerker gaat kosten.