Kantoornieuws

Belangrijk | Tijdlijnen en aanleverdata december-januari

Het einde van het jaar komt weer snel dichterbij. Nog een maand en dan begint het nieuwe jaar. We zijn als team van Fiscaris al bezig om de jaarafsluiting en het opstarten van het nieuwe jaar in goede banen te leiden.

Aanleverdata december en januari

December
Graag ontvangen wij de mutaties uiterlijk donderdag 7 december 2023. De verwerkingstijd bedraagt tenminste 3 werkdagen.

Januari
Deze maand hebben we meer tijd nodig dan gebruikelijk. Wil je rekening houden met meer verwerkingstijd dan gebruikelijk nadat je hebt aangeleverd? Graag zo tijdig mogelijk aanleveren!

29 december gesloten
Vrijdag 29 december is ons kantoor gesloten. De andere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw blijft ons kantoor wel bereikbaar, maar mogelijk duurt het langer voordat je iemand telefonisch spreekt of antwoord ontvangt via de mail.

Aanlevering nieuwe werkgevers
Ben je een administratie- of accountantskantoor? Dan is het begin van het jaar ook het moment om nieuwe klanten op te voeren in de loonadministratie. Heb je klanten die vanaf januari door Fiscaris verwerkt gaan worden? Dan ontvangen we graag uiterlijk 10 januari 2024 de gegevens. Eerder is uiteraard geen probleem. Na 10 januari zullen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Met vriendelijke groeten,

Team Fiscaris

SAMENWERKEN LOONT

Hoe waarborgt u simpel de continuïteit, maand na maand?

Ideaal
Even snel laten uitrekenen wat die nieuwe medewerker gaat kosten.